HeadFirst Group is een marktleidende, internationale full-service HR-dienstverlener

HeadFirst Group is een marktleidende, internationale full-service HR-dienstverlener én platform voor professionals. Er werken dagelijks meer dan 20.000 professionals bij ruim 500 profit & non-profit opdrachtgevers in Europa, waarmee we een jaaromzet realiseren van meer dan 1,6 miljard euro.

De perfecte full service oplossing

Om op de korte en lange termijn opdrachtgevers, zelfstandig professionals en leveranciers de perfecte full service te kunnen bieden heeft HeadFirst Group de volgende USP’s:

  • Grootste aanbod aan opdrachten bij hoogstaande (inter)nationale eind-klanten
  • Nummer 2 in de Nederlandse Flexmarkt, met internationale presence en schaalbaarheid.
  • High touch expertise: op de meest persoonlijke manier een duurzame relatie opbouwen met professionals.
  • High tech platforms met innovatieve functionaliteiten als A.I., machine learning en predictive analytics .
    Value adding products om te investeren in de kwaliteit van het netwerk en het binden en boeien van professionals.
  • Ijzersterke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van vast en flex, voor advies en ondersteuning bij recruitment- en inhuurvraagstukken.

Missie & visie

Wij zijn de partner voor professionals die een flexibele loopbaan nastreven, door op de meest persoonlijke manier een duurzame relatie met hen op te bouwen.

Wij adviseren opdrachtgevers, gedreven door een optimale balans tussen tech & touch. Door het digitaliseren van het proces ontstaat tijd voor persoonlijk contact op het juiste moment.

In 2025 lopen we voorop met ons eigen platform: de 'fast lane' tussen vraag en aanbod van tijdelijk werk.

Kernwaarden

Customer first

Ja, we zijn omvangrijk in onze markt, maar we blijven een platte organisatie. We behandelen een klant - laat staan een collega - niet als een nummertje, maar als een relatie waar je met persoonlijke aandacht mee omgaat.

Learn everyday

We streven ernaar elke dag ietsje beter te worden. Door initiatief te nemen, tonen we ons ondernemerschap. We gaan actief op zoek naar verbeterpotentieel, waarbij data een belangrijke bron is.

Connecting people

Verbinding is de kern van ons bestaan. Persoonlijk contact is daarbij essentieel. Vragen stellen mag, sterker nog: dat moet. We zijn nieuwsgierig en tonen interesse. Dat maakt
samenwerken leuk.