Wet- & regelgeving

Externe professionals rechtmatig en compliant inhuren én gelijktijdig grip houden op de processen en kosten is voor veel organisaties makkelijker gezegd dan gedaan. Eén van de dingen waar je voortdurend rekening mee moet houden is de veranderende wet- en regelgeving.

Advies voor opdrachtgevers

Al jaren volgt een hele reeks wetten rondom (flexibele) arbeid elkaar op: WWZ, wet DBA en WAS. Daarnaast spelen de WAADI (aanpassing in 2012 en 2020), Aanbestedingswet (aanpassing in 2016) en AVG (2018) een belangrijke rol bij de inhuur van professionals. Per 1 januari 2020 is ook de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) aan dit rijtje toegevoegd. Hoe compliant huurt jouw organisatie op dit moment in? Waar moet je überhaupt allemaal aan denken bij het inrichten van een rechtmatig en compliant inhuurproces?

Eén van onze adviseurs komt graag volledig vrijblijvend bij jou langs om te adviseren over het minimaliseren van alle risico’s omtrent de inhuur van zzp’ers en andere externe professionals.

Onze adviseurs

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Actueel nieuwsoverzicht

Wij monitoren de ontwikkelingen met betrekking tot de wet DBA en de webmodule. Wij beïnvloeden de opinie en de wetgeving door onze contacten met de politiek. Belangrijk nieuws brengen wij voor jou bij elkaar.

Bekijk nieuwsoverzicht