Marjolein Slappendel nieuwe CFO HeadFirst Group

HeadFirst Group, de marktleidende, internationale HR tech dienstverlener, heeft Marjolein Slappendel benoemd tot haar nieuwe CFO. Marjolein neemt de rol over van Jan-Pieter van Vreeswijk, die zich vanuit zijn nieuwe rol als finance & integration director gaat richten op de internationaliserings- en M&A-strategie van HeadFirst Group. Marjolein neemt de regie over op de financiële activiteiten van de groep.

Perfecte match

Met Marjolein Slappendel haalt HeadFirst Group een zeer ervaren en allround CFO binnen, met een indrukwekkend trackrecord bij onder andere Merrill Lynch, ING, Action en meest recent als CFO van Temper. Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group: “Ik ben zeer verheugd met de komst van Marjolein. Met haar ervaring in continue verbeteren en haar oog voor opportunities om te innoveren en te groeien, past zij goed in onze energieke en sterk performende organisatie.”

Marjolein: “HeadFirst Group is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met hele slimme gedreven mensen. Ik ben trots daar nu onderdeel van te mogen zijn. Het is een prachtige uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verdere professionalisering van de business units finance, operations, quality en legal om zo de basis voor onze groeiambities nog meer te verstevigen.”

Duurzame groei

HeadFirst Group heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt tot marktleidende HR-tech dienstverlener in Nederland en daarbuiten. Met een stijging van 600 miljoen euro ten opzichte van 2021, waarvan meer dan 400 miljoen organische groei, behaalde de organisatie over 2022 een omzet van 2,2 miljard euro.

Eind 2022 is IceLake Capital toegetreden als nieuwe investeerder in HeadFirst Group om internationale groei verder mogelijk te maken. Marion: “We beogen ook in 2023 te groeien door de combinatie van succesvolle dienstverlening aan onze klanten – zowel opdrachtgevers, leveranciers als zelfstandig professionals – en gerichte overnames die waarde toevoegen aan onze groep. De doorgevoerde organisatorische wijzigingen passen daarbij.”

Over HeadFirst Group

HeadFirst Group is een toonaangevende, internationale HR tech dienstverlener en het grootste platform voor professionals in Nederland. De organisatie biedt een diversiteit aan HR-oplossingen, zoals Managed Service Providing, Recruitment Process Outsourcing, intermediaire dienstverlening (matchmaking, contracting) en HR-consultancy. Er werken meer dan 25 duizend professionals bij ruim vijfhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee HeadFirst Group een jaaromzet realiseert van meer dan twee miljard euro. De belangrijkste merken van HeadFirst Group zijn de MSP (incl. intermediaire dienstverlening) labels HeadFirst, Between en Staffing Management Services, RPO- en recruitment specialist Sterksen, IT talent sourcer StarApple en het Belgische HR-techbedrijf ProUnity.