HeadFirst Group maakt de stap naar een nieuw hoofdkantoor in Hoofddorp. Zo bieden we (nieuwe) collega’s en relaties een bijzondere en optimale locatie om te werken en elkaar te ontmoeten. Het kleurrijke pand op Park 20|20 wordt ingericht naar de nieuwste standaarden voor hybride werken en beschikt over een uniek experience center voor evenementen.

Volgens Han Kolff, CEO HeadFirst Group, is het voormalig ANWB-pand aan de Taurusavenue 18 in Hoofddorp een prachtig vertrekpunt om als team de ambities van de organisatie verder te verwezenlijken. “Na mooie herinneringen en een geweldige groei te hebben doorgemaakt op onze huidige locaties, gaan we verhuizen naar een nieuw pand. Op deze centrale, goed bereikbare plek bouwen we verder om Europa’s grootste arbeidsmarktplatform en aanbieder van talent-oplossingen in het professional-segment te worden.”

Nieuwe standaard: hybride werken
Sinds 2020 denken we met elkaar anders over hybride werken. Voor kennisdeling, (team)overleg, inwerken van nieuwe collega’s, werkzaamheden in teamverband en persoonlijke ontmoetingen met collega’s en relaties gaan we het liefst naar kantoor. Voor werkzaamheden waar individueel aan wordt gewerkt en die concentratie vereisen, werken we bij voorkeur vanuit huis. Op de nieuwe locatie gaat beide uitstekend gefaciliteerd worden, bijvoorbeeld door meeting rooms te voorzien van de laatste technieken voor vergaderen op afstand.

Kolff: “Bij de inrichting zetten wij onze kernwaarden ‘Customer first’, ’Learn every day’ en ’Connecting people’ centraal. We vinden het belangrijk iedereen een inspirerende werkplek te bieden, waar verbinding centraal staat. Tegelijkertijd willen we collega’s faciliteren in een optimale work-life balance, met flexibiliteit en autonomie. HeadFirst Group gaat niet meer terug naar een 5-daagse werkweek op kantoor.” Bijkomende voordelen zijn de faciliteiten als verantwoord eten, uitstekende koffie en de mogelijkheid om te sporten. De locatie wordt daarmee volgens Kolff een geduchte concurrent voor de thuiswerkplek.

Energieneutraal
Het pand is volledig energieneutraal en sluit daarmee naadloos aan bij hoe HeadFirst Group wil bijdragen aan een betere wereld van morgen. De ligging zorgt ervoor dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de kracht van de zon. Er op ieder moment van de dag genoeg daglicht, wat stimulerend werkt voor de werknemers van HeadFirst Group. Daarnaast fungeert de locatie als duurzaam visitekaartje dat relaties op een bijzondere manier laat kennismaken met HeadFirst Group en haar dienstverlening.

Experience center
Het gebouw heeft een echte eye catcher: het grote, ronde theater. De high tech inrichting met het halfronde projectiescherm is een van de grootste ter wereld. “Naast gebruik door medewerkers van HeadFirst Group, zal het met name worden ingezet voor het ontvangen van externe relaties, zoals zp’ers, partners en opdrachtgevers. Met mogelijkheid tot werken, meeten en organiseren van evenementen. Het belooft een uniek ecosysteem van ondernemerschap te worden”, sluit Kolff af.