The Next World of Work, ben jij erbij?

– Donderdag 1 februari 2024 –

Welkom bij ‘The Next World of Work: Tech enables Touch’ – een inspirerend evenement dat belicht hoe geavanceerde technologieën de manier waarop we werken opnieuw vormgeven, terwijl ze tegelijkertijd de menselijke interactie versterken en de menselijke touch behouden.

Of je nu om 10:00 uur ’s ochtends aanwezig bent bij de grootse opening, tijdens de lunch komt aanwaaien of aan het einde van de dag het glas komt heffen bij de borrel. Je bent op elk moment meer dan welkom. Met ingerichte flexwerkplekken, een ijzersterk programma van inspirerende sprekers en dagvoorzitter Marelle van Beerschoten, mogelijkheden om te ontspannen en connecten, live muziek, en nog veel meer!

Laat hieronder weten welke sessies jij wilt bijwonen! Weet je nog niet zeker waar je precies bij wilt zijn? Schrijf je dan in voor de sessies die jouw interesse wekken, zodat je er zeker van bent dat er nog plek is! Je ontvangt geen bevestiging per e-mail, dus onthoud waarvoor jij je aanmeld. Tijdens het evenement krijg je uiteraard wel de planning van de dag met daarop waar en hoe laat je de interessante sessies kunt bijwonen. Hieronder kun je alvast kennismaken met verschillende sprekers. Schrijf je op tijd in, want vol = vol!

Laten we samen bouwen aan een veelbelovende toekomst van werk.

Direct naar aanmeldformulier

Marelle van Beerschoten

Ondernemer in de digitale wereld

Deze ambitieuze zakenvrouw is gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Ze valt op door haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie. Marelle spreekt over digitale transformatie, kunstmatige intelligentie, datagedreven verandering en (vrouwelijk) ondernemerschap. Als dagvoorzitter zal Marelle de lezingen van dit inspirerende event aan elkaar knopen.

Merijn Zeeman

Sportief directeur

Nadat hij de jongste ploegleider van Nederland werd, is Merijn inmiddels als sportief directeur van wielerploeg Jumbo-Visma al jaren verantwoordelijk voor het sporttechnisch beleid. Naar eigen zeggen bracht hij deze organisatie “van de kelder naar de top”. Daarbij blijft hij vooral mens in de soms keiharde sportwereld. Het uitgangspunt blijft de intermenselijke relaties: wat drijft de sporters en waar staan ze voor? Vragen die inspirerende antwoorden opleveren.

Deborah Nas

Tech design spreker

Met een verfrissende blik weet Deborah elk publiek te raken met haar inspirerende presentaties vol herkenbare en verrassende voorbeelden. Deborah is innovatie-expert, technologie trendwatcher, auteur, professor én een van de meest succesvolle sprekers in Nederland op het gebied van technologie en innovatie. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft uw publiek verhelderende inzichten in een wereld waarin technologische vernieuwing de wereld volledig op zijn kop zet.

Christian Kromme

AI & technology expert

Als veelgevraagde futurist, visionair en TEDx-spreker geeft Christian lezingen, keynotes en inspiratiesessies voor bedrijven en organisaties over de hele wereld. Daarnaast is hij auteur van de bestseller Humanification – Go Digital, Stay Human, waarin hij zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie richt. Hij spreekt voor organisaties in verschillende sectoren over de effecten van technologische ontwrichting op individuen, organisaties en de bredere samenleving.

Sjanne Marie van den Groenendaal

Wetenschapper en ZZP-expert

Als enthousiaste wetenschapper heeft Sjanne Marie met haar recente promotieonderzoek bij Tilburg University de heterogeniteit van zzp’ers vanuit loopbaanperspectief in kaart gebracht. Ze heeft zich verdiept in de loopbaanontwikkeling van zzp’ers en de samenwerking met opdrachtgevers. Zo heeft ze haar aandacht gericht op vraagstukken omtrent de duurzame inzetbaarheid van zzp’ers. Hoe zorgen zzp’ers ervoor dat zij happy, healthy & productive zijn in hun ondernemerschap en welke rol hebben opdrachtgevers hierin?

Hans Cremer

Voorzitter Skills Ambassade

Een cv is een waardeloze voorspeller van een succesvolle match. Maar wat is het alternatief? De huidige arbeidsmarkt is georganiseerd rond diploma’s en cv’s. Om een goede match te maken tussen werkgever en werknemer moeten we kijken naar skills, volgens Hans Cremer. Het Integraal Skillspaspoort gaat dan ook helpen de krapte op de arbeidsmarkt op te lossen.

Meld je hier aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Programma

Theater*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.